Непълнолетен младеж е установен, като взривно устройство в сградата на Професионална

...
Непълнолетен младеж е установен, като взривно устройство в сградата на Професионална
Коментари Харесай

16-годишен е подал сигнала за бомба в пазарджишко училище

Непълнолетен юноша е открит, като взривно устройство в постройката на Професионална гимназия по стопанска система и мениджмънт в Пазарджик.
Прочетете още
На 28 март следобяд на телефон 112 в ОДМВР-Пазарджик бил получен неизвестен сигнал. Подателят съобщил, че в постройката на една от професионалните гимназии в регионалния град е сложено взривно устройство. Екипи на РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик неотложно са пристигнали на място и взаимно с учители и личния състав на учебното заведение е осъществена евакуация.

Извършена е щателна инспекция на всички пространства в постройката и взривно устройство не е намерено. В резултат на извършените дейности от страна на чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик била открита самоличността на подателя.

Оказало се, че това е 16-годишен юноша, който е възпитаник в образователното заведение. По случая е формирана кореспонденция, а материалите по нея са докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик. С малолетния работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР